Woensdag 1 juli 2009
Door: webmaster
01 Juli 2009 | Italië, Rome
01 Juli 2009 - 21:15
Piet Van Bree:
Ja, nu kan het voor jullie beginnen. Ik neem aan dat Mart genoeg reserve materiaal bij zich heeft. Jullie hebben in ieder iemand onder jullie die weet hoe hij een bandje moet vervangen. Mannen veel fietsplezier en de rest zal ook wel lukken. -
02 Juli 2009 - 08:13
Marion Broens:
Deze prijsvraag ga ik in ieder geval winnen, maar het ligt niet aan deze jongen hoor, het ligt gewoon aan zijn fiets,
groetjes Marion -
02 Juli 2009 - 08:28
Karin Maas:
Ik ben benieuwd wat de prijs is! Hopelijk is het een fietspakket. Hebben jullie weer een voorraad voor thuis, Marion.
Wat staan de t-shirts jullie toch leuk. Ik mis alleen de petjes!
Groetjes van Karin en de meiden. -
02 Juli 2009 - 09:57
RAmon BRoens:
ha pap,
het zal zeker niet de laatste keer zijn dat je er een lek rijdt, dus pas maar op en neem de volgende keer een goede band voor op de fiets. Al gevallen?????????? -
02 Juli 2009 - 11:15
Pieter Bouten:
mannen succes, maar houd Sjef wel bij de les!!
Groeten en houd de moed erin> -
02 Juli 2009 - 17:58
Nel Korsten:
Ja, ik ga jullie site ook volgen en mede dank zij de schittende foto van Jos dit ook doorgegeven aan
familie en vrienden, veel Fietsplezier -
02 Juli 2009 - 21:02
Frank Hoebergen:
het is hier prachtig zie foto's. vandaag lekker gefiets 100 km regen gehad met de afdaling het was steen koud 8 graden maar het mag de pret niet drukken groetjes frank.xx